Архив - В медиите 2011-2019
 
 


Тракийски дружества
Пенсионерите във Владиславово” с нов клуб, благодарят на Джиков

От днес пенсионерите във “Владиславово” имат още едно място, на което да се събират и споделят. С усилията на администрацията на варненския район “Вл. Варненчик” вече функционира пенсионерски клуб “Тракия”. Мястото за хората от “златната възраст” стана факт благодарение на кмета на район “Владиславово” и кандидат за кмет на Варна Добромир Джиков и без нито една стотинка помощ от голяма община. През последните месеци районната администрация пое къщата на улица “Панайот Кърджиев” и я ремонтира със средства от дарители и спонсори. Повечето от тях наследници на тракийци.

На церемонията присъстваха председателят на Съюза на тракийските дружества в България Красимир Премянов, председателя на Варненското тракийско дружество “Кап. Петко Воевода” Румяна Вълчева, както и много жители на Владиславово.

От своя страна Красимир Премянов изрази благодарност към Добромир Джиков и му пожела успех. “Събитието не беше планирано за предизборната кампания, но по една или друга причина се забави. Това обаче ни дава повод да се замислим какви хора бихме искали да ни управляват”, заяви по време на откриването Премянов.

Множество възрастни хора благодариха на Добромир Джиков за инициативността му и за грижата, която полага за тях. Възможностите за развлечение на хората от третата възраст не са много, което прави откриването на клуб “Тракия” още по-значимо, споделиха насъбралите се пенсионери.

/VNEWS

 
       
 
© 2011 - Съюз на Тракийските Дружества в България
уебдизайн