Архив - Събития-Регионални 2011-2023
 
 


Тракийски дружества
ТД „Слав Мерджанов“ с ново ръководство

Д. Димова

На 13 септември, новото ръководство на Тракийско дружество „Слав Мерджанов” в гр. Карнобат, официално встъпи в длъжност. В края на август, членовете от клуба единодушно избраха Донка Дамянова за председател, Иванка Иванова за зам.9 председател, Катя Димитрова, Станка Стоева, Тодор Дамянова за членове на Управителния съвет, Димка Андреева - секретар, Марийка Райкова - касиер. Контролна комисия е в състав Милка Ковачева, Тодор Генчев и Алекси Лафазанов.

Официалният документ за встъпване в длъжност и печатът на дружеството, бяха връчени на госпожа Дамянова дългогодишния председател Милка Ковачева, с което се постави начало на мандата.

Госпожа Ковачева сподели, че е много развълнувана да предаде опита си през изминалите 22 години на новия председател. Тя подари на Донка Дамянова цвете, със сантиментална стойност, което е получила преди години, при встъпването си в длъжност. „Пожелавам й да изведе дружеството на върха, с помощта на ръководството. Вярвам в нея и знам, че ще оправдае доверието на всички и ще сплоти колектива”, обърна се тя към новия председател.

Трогната от милите думи, г-жа Дамянова си пожела, през следващите 5 години, да изпълни очакванията на всички, в клуба да има уважение и към него да се приобщят нови тракийци.

За членовете на ТД „Слав Мерджанов”, 13 септември бе двоен празник. Рождени дни имаха съпрузите Донка и Тодор Дамянови, които с вълнение посрещнаха своите приятели от клуба и си пожелаха да има още много поводи за празнуване.



 

 
       
 
© 2011 - Съюз на Тракийските Дружества в България
уебдизайн