Архив - Новини 2014-2015
 
 


Тракийски дружества
Председателят на СТДБ връчи златен медал „Капитан Петко войвода“ с лента на кмета на Столична община

На 22 декември 2015 г. делегация, водена от председателя на Съюза на тракийските дружества в България проведе среща в Столичната община с г-жа Й. Фандъкова - кмет на София. В срещата от страна на СТДБ участваха Краснодар Беломорски - член на Централното ръководство, Божанка Богданова - председател на Софийското тракийско дружество, д-р Ваня Стоянова - научен секретар на Тракийския научен институт и главният редактор на в. „Тракия“ Тодор Коруев.

Красимир Премянов връчи златен медал „Петко войвода“ с лента, на Йорданка Фандъкова,  която бе удостоена с най-високото отличие на Съюза с решение на Централното му ръководство за ползотворното сътрудничество на общината със СТДБ и за личната й подкрепа на тракийската кауза. Красимир Премянов й пода¬ри портрет на Капитан Пет¬ко войвода и благодари за досегашната обща родолю¬бива дейност, което я прави почетен член на тракийска организация.

„Вашата, тракийската кауза е и моя кауза!“ – заяви Йорданка Фандъкова при получаването на медала и поздрави СТДБ за активна патриотична дейност, която развива като една от най-активните неправителствени организации.

 
       
 
© 2011 - Съюз на Тракийските Дружества в България
уебдизайн