Архив - Новини 2020-2021
 
 


Тракийски дружества
Писмо до тракийци

Уважаеми колеги,
Скъпи тракийци,

В продължаващото извънредно положение, което поставя на изпитание всички нас, ние, тракийци по традиция, сме отговорни и активни в обществения и социален живот на страната, въпреки че това става индиректно и виртуално. Благодаря на всички вас, които със своите усилия подпомогнахте и улеснихте живота на нуждаещите се от подкрепа в тези трудни времена.

Приканвам ви, от мое име и от името на Централното ръководство на СТДБ да продължите вашите усилия и да докажете за пореден път, че тракийци не само са съхранили своите ценности и принципи, но и умеят да ги прилагат на практика в кризисни ситуации. Изпращайте своите дописки и информации до нашия вестник и до сайта на Съюза, защото опитът и примерът са основополагащи в момента в нашата работа.

Независимо, че сега нашите инициативи и мероприятия не могат да бъдат осъществени така както бихме желали, вие можете да общувате с нас чрез нашата електронна поща, за да споделите вашите идеи и алтернативни решения, както и да изпращате на нашите две важни медии - вестника и сайта – информация за бележити личности и събития.

Вярвам, че ситуацията, в която се намираме, ще приключи и тогава отново ще обединим силите си, за да осъществим всички свои общи замисли, които ще продължат достойно историята на тракийското движение в наше време.

Бъдете здрави!

С уважение,
Красимир Премянов,
Председател на СТДБ

 
       
 
© 2011 - Съюз на Тракийските Дружества в България
уебдизайн