Актуално - Слова
 
 


Тракийски дружества
Поздравителен адрес до Вяра Анкова - Генерален директор на БНТ

ДО
Г-ЖА ВЯРА АНКОВА
ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР
НА БНТ


УВАЖАЕМА Г-ЖО АНКОВА,

От името на Централното ръководство на Съюза на тракийските дружества в България и лично от мое име приемете най-искрените ни поздрави по повод преизбирането Ви на поста Генерален директор на Българската национална телевизия!

Искам да Ви уверя, че във Ваше лице тракийският съюз вижда свой верен съмишленик, спечелил признание с талантливото и обективно отразяване на действителността у нас, подчинено на принципите на родолюбието, патриотизма и съхраняването на историческата памет.

Под Ваше ръководство БНТ израсна като авторитетна национална медия, чиято информация и публицистика винаги е свързана с интересите на страната, с патриотичните акценти в политиката на Балканите и света.

Вашият принос за отстояването на  българската национална кауза е безспорен, както и позицията Ви тази наша обща кауза да бъде достойна част от българския национален идеал.

Надявам се, че ползотворната работа между нашите две институции ще продължи и занапред, защото възможностите за това са много и са на ползу роду.

Желая Ви здраве,  много плодотворни делници и творческо дълголетие!

С УВАЖЕНИЕ,
КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СТДБ

 

 
       
 
© 2011 - Съюз на Тракийските Дружества в България
уебдизайн