Архив - В медиите 2011-2019
 
 


Тракийски дружества
Председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов в телевизия Bulgaria ON AIR 12.04.2017

Всички политически сили - обединени около тракийската кауза

На 12 април 2017 г. председателят на СТДБ  участва в предаването „Денят ON AIR” на телевизия Bulgaria ON AIR, в което основна тема на разговора бе съдбата на българските бежанци от Одринска Тракия.

„Желаем всички политически сили да поддържат тракийската кауза, тъй като ние нямаме национална доктрина. Трябва да се ориентираме около националните приоритети, интересите на страната, по които се иска консенсус”. Това каза в предаването председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов.

По думите му исканията на организацията са стъпка към решенията на проблемите, свързани със сложната обстановка у нас и в Европа и могат да бъдат ключ към консолидация около някакъв тип защита на суверенитета в исторически план.

Премянов сподели тезата си, че председателството на ЕС не може и не бива да е основната цел за съставяне на правителство. По думите му то е средство и възможност България да постави на дневен ред важни въпроси, от които би имала полза.

Цялото предаване можете да видите като кликнете върху линка: http://www.bgonair.bg/denqt-on-air/2017-04-12/vsichki-politicheski-sili-obedineni-okolo-trakiyskata-kauza

 
       
 
© 2011 - Съюз на Тракийските Дружества в България
уебдизайн